top of page
Mensenwerk.png

Emoties bij Honden - Herkenbaar in de praktijk

In deze ca. 3,5 uur durende lezing worden de 7 emotionele systemen van Jaak Panksepp nader toegelicht. Naast een stukje inhoudelijke achtergrond wordt uitgelegd hoe deze emotionele systemen in het dagelijks leven herkenbaar zijn bij onze honden, waar het nog wel eens mis gaat bij de interpretatie door mensen én hoe om te gaan met deze emoties in de praktijk, bijvoorbeeld op de hondenschool. De wetenschappelijke stof wordt met praktijkvoorbeelden en videomateriaal onderbouwd en op een luchtige manier gebracht, zodat het bij de aanwezigen goed blijft hangen.

De lezing Emoties bij Honden – Herkenbaar in de Praktijk is een leuke bijscholing

voor professionals (i.o.) in de hondenbranche. Van instructeur tot honden uitlaatservice en van gedragstherapeut tot dierenarts, als professional heb je immers altijd te maken met de emoties van de honden die je tijdens jouw werkzaamheden tegenkomt. Ook van hondenliefhebbers, die graag iets meer verdieping willen hebben over het begrip ‘hond’, krijg ik vaak de terugkoppeling dat de inhoud van deze lezing hen meer handvatten heeft gegeven over hoe hun eigen hond in het leven staat. Deze lezing is dus niet alleen leuk en leerzaam voor jou als professional, ook jouw klanten plukken hier de vruchten van!

Voor de individuele professional (i.o.)

Datum:                             8 oktober 2023 - van 13.30u tot 17.00u

Locatie:                            Nederweert (Hondenschool School 4Dogs)

 

Prijs (excl. btw):               € 52,50 incl. certificaat, koffie/thee

Lunch:                              Niet van toepassing

Let op!

Als SPPD geaccrediteerde krijg je 10% korting mits je dit bij de aanmelding vermeld in het opmerkingenscherm.

Voor hondgerichte organisaties

Het is ook mogelijk om deze lezing vanuit jouw organisatie op een eigen locatie aan te bieden, bijvoorbeeld als bijscholing voor jouw personeel en/of aanvullend kennisevenement voor relaties van de hondenschool. Het tarief voor dit evenement bedraagt € 350 + € 0,25/km aan reiskosten (excl. btw) en is in overleg in te plannen op elke dag van de week, overdag of 's avonds.

Nascholingspunten 2023

Raad van Beheer / CKI: 15 punten (Categorie A)

SPPD:                             4 punten

Heb je interesse of wil je meer weten over deze – of andere op de planning staande – lezing(en)? Neem dan gerust contact met me op via telefoon (0653687408) of per mail (edgar.hondbewust@gmail.com).

Emoties-2.jpg
bottom of page