Gedragsadvies

Alle cursussen en/of goede bedoelingen ten spijt, soms loopt het even niet zoals u het vooraf had bedacht. Uw hond doet dingen die u liever niet wilt en u heeft geen idee wat u er aan kunt doen. Herkent u dit? Neem dan contact met mij op voor een gedragsadviesgesprek.

Tijdens een afspraak bij u thuis bespreken we gezamenlijk het probleem en observeer ik (indien mogelijk) de betreffende situatie. Samen met u en uw eventuele gezinsleden ga ik op zoek naar de mogelijke oorzaak. Wat is de reden waarom hij doet wat hij doet en wat is het beste advies om hiermee om te gaan? Vanzelfsprekend hou ik hierbij zoveel mogelijk rekening met uw mogelijkheden én de behoeftes van uw hond. Het doel van het advies is dat er voor alle partijen een veilige en wenselijke situatie ontstaat.

Een gedragsadviesgesprek kost € 85,00. Dit is inclusief een verslag van ons gesprek en een plan van aanpak. Indien aanvullende begeleiding nodig is dan zal dit in overleg middels privélessen of een workshop kunnen worden ingevuld.

 

U kunt zich hier aanmelden voor een gedragsadviesgesprek.