HondBewuste Gedragstherapie

Alle cursussen en/of goede bedoelingen ten spijt, soms loopt het even niet zoals u het vooraf had bedacht. Uw hond doet dingen die u liever niet wilt en u heeft geen idee wat u er aan kunt doen. In veel gevallen is er sprake van miscommunicatie tussen u en uw hond. Van behoeftes of wederzijdse verwachtingen waaraan niet wordt voldaan. Wat het ook is, ik denk graag met u mee of, en zo ja hoe, we u en uw hond weer op één lijn kunnen krijgen. 

Tijdens een afspraak bij u thuis bespreken we gezamenlijk het probleem en observeer ik (indien mogelijk) de betreffende situatie. Samen met u en uw eventuele gezinsleden ga ik op zoek naar de mogelijke oorzaak. Wat is de reden waarom hij doet wat hij doet en wat is het beste advies om hiermee om te gaan? Vanzelfsprekend hou ik hierbij zoveel mogelijk rekening met uw mogelijkheden én de behoeftes van uw hond. Het doel van het advies is dat er voor alle partijen een veilige en wenselijke situatie ontstaat.

Heeft u interesse in een gedragsadviesgesprek? Neem dan contact met mij op. Graag denk ik met u mee over een oplossing op maat.