top of page
Jij - Banner

De enige persoon die je voorbestemd bent te worden,

 is de persoon die je besluit te zijn.

Ralph Waldo Emerson

 

Tijdens jouw kynologische opleiding heb je alle kennis en vaardigheden geleerd die je nodig hebt om als kynologisch instructeur aan de slag te gaan. Toch is de kans erg groot dat je aan het eind van de opleiding op een heel andere manier lesgeeft dan jouw klasgenoten. Jouw manier van lesgeven wordt namelijk vooral bepaald door wie jij bent als persoon.

In deze 1-daagse workshop gaan we samen op zoek naar wat jou kenmerkt als persoon en hoe je dit in jouw werk als instructeur kunt inzetten. We ontdekken hoe jij jouw werkzaamheden ziet en op welke manier je jouw doelen het beste kunt bereiken. Op basis van deze eigenschappen leer je waarom klanten voor jou kiezen en hoe je ze als klant kunt behouden. Ook belemmerende factoren, zoals bijvoorbeeld onzekerheden of klanten die niet lijken te luisteren naar adviezen, passeren de revue en worden omgezet naar kansen.

Wat je leert tijdens deze workshop

- Verschillende inzichten op het werk als kynologisch instructeur

- Hoe jouw persoonlijke kwaliteiten van invloed zijn op hoe je jouw klanten begeleidt

- Waarom een klant voor jou kiest

- Hoe je de klant aan jou kunt binden

- Hoe je van belemmerende factoren kunt omzetten naar kansen

De workshop Jij als Instructeur is geschikt voor kynologisch instructeurs (i.o.) die meer uit zichzelf en de klant willen halen. 

Voor de individuele professional (i.o.)

Aantal deelnemers: Min. 4 - max. 10

Duur:                       Van 10.00u - 16.30u

Data:                       17-09-2024 - Soest

                                06-10-2024 - Nederweert

Prijs (excl. btw):       € 145

Lunch:                     Niet inbegrepen 

 

Voor hondgerichte organisaties

Het is ook mogelijk om deze workshop vanuit jouw organisatie op een eigen locatie* aan te bieden, bijvoorbeeld als bijscholing voor jouw personeel en/of samenwerkende relaties. Het tarief bedraagt dan € 850 + € 0,25/km aan reiskosten (excl. btw) en is in overleg in te plannen. Het maximum aantal deelnemers is 10.

Nascholingspunten 2024

Raad van Beheer / CKI: 15 (cat. B) 

SPPD:                              In aanvraag

Heb je interesse of wil je meer weten over deze – of andere op de planning staande – lezingen en workshops? Neem dan gerust contact met me op via telefoon (0653687408), per mail (edgar.hondbewust@gmail.com) of het contactformulier.

bottom of page