top of page

Klachtenreglement

U mag van ons verwachten dat wij ons volledig inzetten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als er echter een situatie ontstaat waarbij wij u niet naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen, dan vernemen wij dit graag. Ook als u het eigenlijk 'niet de moeite waard van het vertellen' vindt.

 

Niet alleen denken wij graag mee bij het oplossen van uw ontevredenheid, uw terugkoppeling zorgt er ook voor dat wij de dienstverlening van HondBewust naar een hoger niveau kunnen tillen. 

Bespreek uw klacht eerst

Als u onverhoopt ergens niet tevreden over bent dan hoor ik dat graag van u. Bespreek uw ontevredenheid liefst in een persoonlijk gesprek. Meestal is er een eenvoudige oplossing en die bied ik u natuurlijk graag!

 

Officiële klacht indienen

Heeft een persoonlijk gesprek niet tot het gewenste resultaat geleid en bent u nog steeds ontevreden? Dan kunt u uw klacht het beste even per mail versturen. Soms kan het helpen om uw ontevredenheid in alle rust even op papier te zetten waardoor beide partijen het even kunnen laten bezinken zonder dat er discussie ontstaat.

 

Na ontvangst ga ik met uw klacht aan de slag en zal ik u van de voortgang op de hoogte houden. Ik streef ernaar uiterlijk binnen 1 week na ontvangst van uw klacht inhoudelijk te reageren. Indien dit onverhoopt niet lukt dan wordt u ingelicht over de reden van het uitstel, en wordt een schatting gegeven binnen welke termijn er wel een reactie kan komen.

Wilt u een klacht indienen? Klik dan hier voor de contactgegevens.

bottom of page