top of page
Klantenbinding - Banner

Dankzij social media is de weg naar nieuwe klanten steeds makkelijker te vinden. Maar met alleen een klant bereiken als nieuwe klant ben je er nog niet. Hoe zorg je ervoor dat hij jouw diensten blijft afnemen?

Klanten worden steeds kritischer, en geef ze eens ongelijk. Jouw concurrenten in de regio vissen namelijk in precies dezelfde vijver als jij. De klant heeft dus verschillende opties om uit te kiezen. Een goede marketing, duidelijke prijsstelling en een recent bijgehouden website kunnen er allemaal voor zorgen dat de klant voor jou kiest. Maar eenmaal binnen begint het voor jou pas echt. Vanaf nu draait het om het behouden van de klant. 

In deze ca. 2 uur durende lezing leer je hoe jij als kynologisch instructeur het verschil kunt maken voor de klanten van jouw hondenschool. Niet alleen vanuit jouw commerciële oogpunt, maar ook kijkend naar de behoeften van jouw klant.  

Voor de individuele professional (i.o.)

Aantal deelnemers:          Min. 10

Datum:                             -

Locatie:                            -

Prijs (excl. btw):               € 37,50

Lunch:                              Niet inbegrepen

Voor organisaties

Het is ook mogelijk om deze lezing vanuit jouw (niet hond gerichte) organisatie op een eigen locatie aan te bieden, bijvoorbeeld als bijscholing voor jouw personeel en/of aanvullend kennisevenement voor relaties. Het tarief voor dit evenement bedraagt dan € 250 + € 0,25/km aan reiskosten (beiden excl. btw) en is in overleg in te plannen op elke dag van de week, overdag of 's avonds.

Heb je interesse of wil je meer weten over deze – of andere op de planning staande – lezing(en)? Neem dan gerust contact met me op via telefoon (0653687408), per mail (edgar.hondbewust@gmail.com) of het contactformulier.

bottom of page