top of page
Mensenwerk.png

De Lastige Klant

Lastige klanten, bijna iedereen heeft er wel eens mee te maken. Maar wat maakt een klant nou ‘een lastige klant’ en wat is het dat jij daar lastig aan vindt?

 

De workshop De Lastige Klant is een interactieve bijscholing voor professionals (i.o.). Bijna iedereen heeft immers wel eens te maken met iemand die zich veeleisend, zeurend, slecht luisterend, of op een andere manier opstelt dat als lastig wordt ervaren. 

 

In deze ca. 3 uur durende workshop leer je waarom je bepaalde klanten als lastig ervaart. Ook krijg je tips en adviezen over hoe je op dat betreffende moment met de klant om kunt gaan, hoe je eenzelfde situatie in de toekomst kunt voorkomen én hoe je van een lastige klant een mogelijk waardevolle klant kunt maken!

Tijdens de workshop wordt zoveel mogelijk gewerkt met casussen die jij en/of de andere deelnemers hebben ingediend. Dit zorgt er niet alleen voor dat er realistische situaties worden besproken, maar ook dat je er meteen na de workshop mee aan de slag kunt. Als er meer casussen worden ingediend dan er tijdens de workshop besproken kunnen worden dan zullen casussen worden samengevoegd zodat we er zoveel mogelijk kunnen bespreken.

Voor de individuele professional (i.o.)

Aantal deelnemers:          Min. 15, max. 20

Datum:                             16 november 2023 - 19.00u tot ca. 22.00u

Locatie:                            Veenendaal

Deze workshop wordt aangeboden in samenwerking met Edupet. Voor meer informatie en inschrijven klik hier

Voor organisaties

Het is ook mogelijk om deze workshop vanuit jouw organisatie online of op een eigen locatie aan te bieden, bijvoorbeeld als bijscholing voor jouw personeel en/of aanvullend kennisevenement voor relaties. Het tarief voor dit evenement bedraagt dan € 300 + € 0,25/km aan reiskosten (excl. btw) en is in overleg in te plannen op elke dag van de week, overdag of 's avonds.

Nascholingspunten 2023

Raad van Beheer / CKI: 10 punten - categorie B

SPPD:                             3 punten

Heb je interesse of wil je meer weten over deze – of andere op de planning staande – lezing(en)? Neem dan gerust contact met me op via telefoon (0653687408) of per mail (edgar.hondbewust@gmail.com).

Lastige klant.jpg
bottom of page