HondBewuste Privélessen

De ene hond is meer geschikt voor groepslessen dan de andere. Dit kan te maken hebben met het karakter of bepaalde ervaringen van de hond, maar ook met de mogelijkheden en/of wensen van u als eigenaar. 

 

Het grootste voordeel van een privéles is dat u onder begeleiding kunt werken aan die onderwerpen waar ú behoefte aan heeft, zonder rekening te hoeven houden met andere cursisten. Bij een privéles krijgt u persoonlijke één-op-één-begeleiding bij u thuis of op een locatie waar u gericht wilt trainen. Bijvoorbeeld omdat u juist op die locatie tegen bepaalde problemen aanloopt. Privélessen zijn geschikt voor honden van alle leeftijden. Van puppycursus tot seniorenbegeleiding, van eenmalige les tot een reeks van privélessen, alles is mogelijk!

Heeft u interesse in een privéles of wilt u brainstormen over een oplossing op maat? Neem dan vooral contact met mij op. Graag denk ik met u mee over een invulling op maat.

Volgt u toch liever een groepscursus? Geen enkel probleem! Klik hier voor een overzicht van hondenscholen in de regio naar wie ik u graag doorverwijs. Woont u ergens anders in Nederland? Neem dan contact met mij op, ik denk graag met u mee.