Privéles

De ene hond is meer geschikt voor groepslessen dan de andere. Dit kan te maken hebben met het karakter van de hond, maar ook met de mogelijkheden of wensen van u als eigenaar.

 

Bij een privéles krijgt u één-op-één-begeleiding bij u thuis of op een locatie waar u gericht wilt trainen, bijvoorbeeld omdat dit u beter uitkomt of na een gedragsadviesgesprek. Dit kan een éénmalige trainingssessie zijn, maar ook een cursus op basis van meerdere privélessen behoort tot de mogelijkheden. 

Wilt u weten welke lesvorm het beste bij u en uw hond past? Neem dan contact op voor een kennismakingsafspraak van 30 minuten. Indien u de Puppycursus bij mij hebt gevolgd dan is een dergelijke afspraak niet nodig, dan ken ik uw hond immers al.

Een privéles kost € 1,00 per minuut bij een afname van 30, 45 of 60 minuten. De duur en het aantal lessen wordt vanzelfsprekend in overleg met u bepaald*.

Het inschrijfformulier voor een privéles vindt u hier. 

 

Volgt u liever een cursus in groepsverband? Als u contact met mij opneemt, dan verwijs ik u graag door naar een hondenschool bij u in de regio.

* Indien de training buiten Lelystad of Dronten plaatsvindt dan bedraagt de minimale afname 45 minuten en wordt

  € 0,19/km aan reiskosten in rekening gebracht.