top of page

Puppybegeleiding

Hond-Eigenaar oranje.png

Vanaf het moment dat je de pup bij de fokker ophaalt gaan jullie een relatie met elkaar aan. In tegenstelling tot de (meeste) relaties die mensen met elkaar aangaan, gaan jullie wél meteen samenwonen. Dit terwijl het elkaar leren kennen nog moet beginnen. Om jou én de pup een zo goed mogelijke start te kunnen bieden zijn er 2 mogelijkheden:

Puppy Privéles

Tijdens een puppy privéles gaan we samen op ontdekkingsreis naar het karakter, de kwaliteiten en de behoeften van de pup. Je krijgt tips over hoe je de pup het beste kunt begeleiden om hem/haar fysiek en mentaal een goede start te geven, hoe je om kunt gaan met (voor jou) ongewenst gedrag (en andersom), hoe de pup met jou communiceert en nog veel meer! Alles met als doel een lang en gelukkig leven samen.

Puppy Summer School

Gun je jouw pup ook een heerlijke zomer en willen jullie goed van start samen? Denk dan eens aan de Puppy Summer School. Tijdens de Puppy Summer School krijg je begeleiding op het moment dat het jou uitkomt, over de onderwerpen die jij belangrijk vindt en nog veel meer!

 

Bij de Puppy Summer School krijg je: 

  • 4 puppy privélessen van 1 uur

  • 2 boeken die zullen helpen in het begrijpen én begeleiden van de pup

  • Elke week een gratis online vragenuurtje voor de vragen die niet tot de volgende les kunnen wachten

Heb je interesse in de Puppy Summer School of losse Puppy Privélessen? Neem dan vooral contact met mij op. 

Nieuw: Online puppycursus over leeftijdsfasen

Net als bij mensenkinderen gaat een pup door verschillende leeftijdsfasen voor hij of zij volwassen is. In elk van deze leeftijdsfasen ontwikkeld leert de pup hoe hij of zij in de wereld staat en wat er van hem/haar wordt verwacht. Om meer inzicht te krijgen hoe je jouw pup in elke van deze fases het beste kunt begeleiden, is er in samenwerking met Huisdierenschool.nl een online cursus ontwikkeld om jou hierbij te helpen. 

Klik hier voor meer informatie en/of de aanschaf van de online cursus.

 

 

Lesplan_edited.jpg
bottom of page